Nya utmaningar

Allmänt, 💪🏻Träning💪🏻 / Permalink / 0


Har för ett tag sen börjat läsa in mig på lite nya utmaningar på träningsfronten. Jag är sjukt taggad men jag är typ nervös också, för jag vet inte om jag tar mig vatten över huvudet. Jag kommer i alla fall sikta på att (försöka) bygga muskler och volym under några månader. Kommer innebära mycket mat, mycket protein, tyngre vikter...men jag vill så gärna, så för att peppa mig själv ännu mer har jag precis beställt hem nytt proteinpulver och kreatin (vilket jag aldrig testat förut). 
När jag känner mig "klar" med den här perioden kommer jag gå in i en diet-period och försöka minska min fettprocent, träna mer kondition osv (kommer alltså lägga på mig en hel del under första månaderna). 

Jag är sjukt taggad, men rädd att misslyckas, men intresset för den här typen av träning har vuxit så enormt mycket på senaste tiden. För mig handlar liksom inte träningen om "att bli smal" eller "att bli snygg", för det skulle jag aldrig må bra av psykiskt. Jag blir dock sjukt triggad till träning av att tänka att jag vill ha en stark kropp med muskler som jag tränat hårt för. 

Vi får se hur det går helt enkelt....men jag hoppas de går bra.
Till top